José Reynaert werd gehuldigd in krulbolclub Bosbolders in Beernem.
Volledig scherm
José Reynaert werd gehuldigd in krulbolclub Bosbolders in Beernem. © Gemeente Beernem

Oudste nog levende speler van Club Brugge viert eeuwfeest met z'n kameraden van krulbolclub

BeernemJosé Reynaert, de oudste nog levende speler van Club Brugge, heeft zijn honderdste verjaardag extra luister gegeven samen met z'n kameraden van de krulbolclub Bosbolders in zijn woonplaats Beernem.

 1. Bart Caenepeel (56), icoon in het lokale voetbal, overleden: “Zijn liefde voor het spelletje ging over alle clubgrenzen heen”
  PREMIUM
  Oostkamp

  Bart Caenepeel (56), icoon in het lokale voetbal, overleden: “Zijn liefde voor het spelletje ging over alle clubgren­zen heen”

  Het provinciaal voetbal in West-Vlaanderen verliest een erg geliefd man. Bart Caenepeel, kind aan huis bij KDC Ruddervoorde en SKD Hertsberge, is zaterdagmorgen op 56-jarige leeftijd overleden. Een hartaanval werd hem fataal. “Mijn papa was niet alleen een voetbalman in hart en nieren, maar ook een inspirator. Overal waar hij kwam, werd hij op handen gedragen”, zegt zoon Bjorn (30).
 2. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.