Die Verdammte Spielerei
Volledig scherm
Die Verdammte Spielerei © Die Verdammte Spielerei

Openluchtconcert van Die Verdammte Spielerei met Ozark Henry in provinciedomein Bulskampveld

BeernemOp donderdag 25 augustus om 20 uur speelt het muziekgezelschap Die Verdammte Spielerei een avondconcert in de schaduw van het kasteel van provinciedomein Bulskampveld in Beernem. Ook Piet Goddaer van Ozark Henry komt af. De organisatie hoopt hiermee zowel natuur- als muziekliefhebbers aan te spreken.

  1. ASSISEN BRUGGE. Koppel dat lijk campingmoord hielp verbergen kampt plots met geheugenverlies tijdens getuigenis : “Het is triest hoe jullie zich hier gedragen”
    Middelkerke/Oostende

    ASSISEN BRUGGE. Koppel dat lijk camping­moord hielp verbergen kampt plots met geheugen­ver­lies tijdens getuigenis : “Het is triest hoe jullie zich hier gedragen”

    “Ik herinner het me niet meer.” Op het assisenproces rond de campingmoord in Middelkerke hebben rechtenstudente Kelly D. en haar ex-vriend Bruno C. woensdagavond voor flink wat wrevel gezorgd. Het voormalige koppel hielp het lijk van Mihael Parrent mee verbergen, maar veel details wisten ze daar niet meer over. En dat zorgde in het Brugse assisenhof voor woedende reacties, niet in het minst bij de voorzitter. Herlees alles nog eens hieronder.