Vzw Den Bunker komt ook in de kerk van Oedelem terecht.
Volledig scherm
Vzw Den Bunker komt ook in de kerk van Oedelem terecht. © RV

Met 110 kramen is dit één van de grootste ééndaagse kerstmarkten van Vlaanderen

OedelemOp zaterdag 10 december vormt het marktplein van Oedelem de locatie voor één van de grootste ééndaagse kerst- en ambachtenmarkten van Vlaanderen. Vanaf 17 tot 24 uur kan je er 110 kramen ontdekken.

 1. Valse bankmedewerkers pluimen bejaarde man (89) voor duizenden euro's: “Ze deden dure aankopen in elektrowinkel”
  PREMIUM
  Turnhout

  Valse bankmede­wer­kers pluimen bejaarde man (89) voor duizenden euro's: “Ze deden dure aankopen in elektrowin­kel”

  De politie in Turnhout heeft een man en een vrouw opgepakt die verdacht worden van bankkaartfraude. Ze deden zich voor als bankmedewerkers en slaagden er zo in een 89-jarige man uit Turnhout voor enkele duizenden euro’s te pluimen. “De twee verdachten maakten wellicht nog meer slachtoffers”, zegt een politiewoordvoerder. De werkwijze van de oplichters was zo geloofwaardig dat de man er met open ogen intrapte.
 2. EXCLUSIEF. Unieke dronebeelden gunnen een blik op site waar vanaf volgende maand nieuwe Brugse ‘parel’ BRUSK verrijst
  PREMIUM
  Brugge

  EXCLUSIEF. Unieke dronebeel­den gunnen een blik op site waar vanaf volgende maand nieuwe Brugse ‘parel’ BRUSK verrijst

  Nog een maand geduld en dan start de bouw van BRUSK, de nieuwe tentoonstellingshal van Musea Brugge. Het gebouw moet de ontbrekende ‘parel’ aan de kroon van het Brugse museumkwartier worden en komt aan de Garenmarkt. De opening is voorzien tegen begin 2025. Dronebeelden van Musea Brugge geven alvast van bovenaf een idee van de omvang van het project.