Nico Debel, Jan Kindt, Piet De Rycke, Tjörven Bossu van Natuurloop Beernem.
Volledig scherm
Nico Debel, Jan Kindt, Piet De Rycke, Tjörven Bossu van Natuurloop Beernem. © RV

Joggen en lopen door natuur- en kasteeldomeinen

BeernemDe negende editie van de Natuurloop Beernem vindt op zaterdag 2 oktober plaats.

 1. Van één van de grootste eendaagse kerstmarkten van het land tot een paradijs voor honden en baasjes: onze tips voor het weekend in Brugge en aan de kust
  PREMIUM
  Brugge/Middelkerke/Oedelem

  Van één van de grootste eendaagse kerstmark­ten van het land tot een paradijs voor honden en baasjes: onze tips voor het weekend in Brugge en aan de kust

  De eindejaarperiode is volop aan de gang. Kerstmarkten, cadeautjes kopen ... het hoort er allemaal bij. Aan de kerstsfeer valt dus niet te ontsnappen, al is er nog genoeg anders te beleven in Brugge en aan de kust. Wij zetten vijf weekendtips op een rij. En ja, daar hoort ook een kerstmarkt bij, maar dan wel één van de grootste eendaagse van Vlaanderen mét ambachtelijke producten en deels overdekt ... in een kerk. Ook aan de hondenbaasjes denken we in dit overzicht.
 2. Brugse bloemenkunstenaar strijkt eind dit jaar neer in Damme en dat schept hoge verwachtingen: “We pakken met een ‘uitdagende installatie’ uit”
  PREMIUM
  Damme/Brugge

  Brugse bloemenkun­ste­naar strijkt eind dit jaar neer in Damme en dat schept hoge verwachtin­gen: “We pakken met een ‘uitdagende installa­tie’ uit”

  Damme steekt tijdens de komende kerstvakantie opnieuw in een winters sfeertje. Voor de vijfde keer op rij doet het stadsbestuur daarvoor een beroep op de Brugse sfeermaker Frederiek Van Pamel. Vorig jaar mocht Wintersfeer in Damme meer dan 11.000 bezoekers verwelkomen. “Ook dit jaar zal sfeer centraal staan", zegt de kunstenaar, die voor de vijfde editie wil uitpakken met een ‘uitdagende installatie’.