De rechtbank in Brugge.
Volledig scherm
De rechtbank in Brugge. © JHM

Grootvader krijgt voorwaardelijke celstraf voor aanranding van 7-jarige kleindochter

Een 58-jarige grootvader uit Beernem heeft een voorwaardelijke celstraf van 18 maanden gekregen voor aanranding van de eerbaarheid van z’n kleindochter. Het meisje was op het moment van de feiten amper 7 jaar oud.

2 reacties

 • Jos Vanhout

  1 jaar geleden
  Je bloedeigen kleindochter dan nog. En dat komt weg met een voorwaardelijke straf. De wereld is om zeep.
 • christianne bruyland

  1 jaar geleden
  neem dat spijt met een grote korrel zout, meer nog, er zouden nog slachtoffertjes kunnen rondlopen, hopelijk krijgt het arme kind gepaste hulp en krijgen blije dagen de bovenhand mettertijd
 1. Stad lanceert nieuwe oproep voor concessiehouder Poelberg en gaat toch zelf voor nieuwe keuken zorgen: “Te groot struikelblok voor potentiële kandidaten”
  PREMIUM
  Tielt

  Stad lanceert nieuwe oproep voor concessie­hou­der Poelberg en gaat toch zelf voor nieuwe keuken zorgen: “Te groot struikel­blok voor potentiële kandidaten”

  Het stadsbestuur gaat zelf de kosten voor een nieuwe keuken en toog op de Poelberg betalen in de hoop een nieuwe concessiehouder te vinden. Opmerkelijk, want de vorige uitbater liet vorige zomer de keuken uitbreken omdat noch de stad, noch de toenmalige potentiële overnemer die wou betalen. “Er is veel interesse, maar de kosten voor een nieuwe professionele keuken blijken een te groot struikelblok”, zegt schepen Hedwig Verdoodt (CD&V). “Dus gaan we met de stad een geste doen.”
 1. Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?

 2. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!