Roos Lambrecht met het campagnemateriaal.
Volledig scherm
Roos Lambrecht met het campagnemateriaal. © RV

Beernem verspreidt campagnemateriaal rond tekenbeten: “Belangrijk om snel te herkennen”

BeernemDe gemeente Beernem is ingegaan op een oproep van de Vlaamse overheid om campagnemateriaal ‘Wees niet gek, doe de tekencheck’ te verspreiden.

 1. Werkneemster (33) lingeriewinkel riskeert jaar cel nadat ze 26.000 euro in eigen zakken stak: “Ik deed het uit frustratie”
  Knokke-Heist/Brugge

  Werkneem­ster (33) lingerie­win­kel riskeert jaar cel nadat ze 26.000 euro in eigen zakken stak: “Ik deed het uit frustratie”

  Een 33-jarige vrouw uit Brugge hangt één jaar cel boven het hoofd wegens huisdiefstal. Als werkneemster van een lingeriewinkel stak ze maandenlang cash geld in eigen zakken. Het uiteindelijke nadeel schommelde rond de 26.000 euro. “Ik deed het uit frustratie omdat ik niet goed behandeld werd”, vertelde de Brugse in één van haar verklaringen. Het openbaar ministerie tilt evenwel zwaar aan de feiten.
 2. Alwéér brugge(n)miserie nu ook Krakelebrug dienst weigert: “Een tussenoplossing zoals de tijdelijke Kruispoortbrug? Ja, maar...”
  PREMIUM
  Brugge

  Alwéér brugge(n)miserie nu ook Krakele­brug dienst weigert: “Een tussenop­los­sing zoals de tijdelijke Kruispoort­brug? Ja, maar...”

  Het ziet er niet naar uit dat de Krakelebrug nog voor het einde van dit jaar hersteld zal zijn na een aanvaring door een schip eind vorige week. Daarmee kent de bruggenmiserie in Brugge een nieuwe aflevering in een nooit eindigende soap. Want hoe zit het tegenwoordig met de nieuwe Kruispoortbrug? En de Steenbruggebrug? En de Dampoortbrug?