Beernem neemt de kosten voor zo'n zuiveringsinstallatie volledig op zich. Dat loopt al snel op tot 8.000 euro per installatie.
Volledig scherm
Beernem neemt de kosten voor zo'n zuiveringsinstallatie volledig op zich. Dat loopt al snel op tot 8.000 euro per installatie. © RV

Beernem plaatst 40 waterzuiveringsinstallaties bij landelijke woningen

BeernemDe gemeente Beernem start binnenkort met de plaatsing van 40 individuele waterzuiveringsinstallaties bij landelijke woningen. Het is vrij uitzonderlijk dat een gemeente alle kosten voor haar rekening neemt. Het gaat toch al snel om 8.000 euro per installatie.

 1. Oostkampse jongeren doen mee aan bijzondere fotoshoot en vertellen over hun coronajaar: “We proberen positief te blijven, hoe verdomd moeilijk ook”
  PREMIUM
  Oostkamp

  Oostkampse jongeren doen mee aan bijzondere fotoshoot en vertellen over hun coronajaar: “We proberen positief te blijven, hoe verdomd moeilijk ook”

  Liefst 150 jongeren uit Oostkamp hebben vorige maand voor de lens van fotografe Tiny Ballegeer (43) uit Ruddervoorde geposeerd. Dat deden ze voor een speciale reportage rond corona. Elk van hen had eigen frustraties en anekdotes over het verdomde virus dat ons nu al meer dan een jaar in de ban houdt. Wij kozen vier portretten van jongeren en vroegen hen naar hún verhaal over de crisis. En vooral: hoe zien ze de toekomst?
 1. Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"
  Play

  Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"

 2. Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevonden
  Play

  Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevon­den