VIDEO. Lefgozer Limbombe schudt op cruciaal moment een ‘Panenka’ uit zijn schoenen: “Op training mis ik ze”

3 reacties

 • Eddy Vervaet

  3 jaar geleden
  Bij een 1-1 stand dit doen.....dan heb je lef.En Nolfke,stop toch eens met die domme insinuaties.Gent verdiende te winnen en mits een paar versterkingen tijdens de wintermercato kunnen we in de Play-offs nog in de top 3 eindigen,want buiten Genk doet de rest het toch ook niet zo adembenemend,niet???
 • Romain Nolf

  3 jaar geleden
  Hoeveel uurwerken heeft die scheids gekregen ?
 • Mario Picha

  3 jaar geleden
  zat totaal niet in de match en dan zo iets doen.geniaal als het lukt de schlemiel indien niet
 1. VIDEO: de opvallendste momenten uit play-off 2: Bal gaat op de stip na onzichtbare handsbal van Lombaerts - Oostende-doelman deelt pre-assist uit en pakt penalty
  Play-off 2

  VIDEO: de opvallend­ste momenten uit play-off 2: Bal gaat op de stip na onzichtba­re handsbal van Lombaerts - Oostende-doel­man deelt pre-as­sist uit en pakt penalty

  In play-off 2B konden alle zes ploegen vanavond weer vol aan de bak. Op Daknam kregen we twee strafschoppen te zien waarvan Oostende-doelman Mike Vanhamel er eentje redde. Diezelfde Vanhamel deelde ook een pre-assist uit. Rezaeian pakte dan weer rood na een veel te drieste tackle en Lombaerts kreeg een strafschop tegen na een onzichtbare handsbal. Bezus schilderde voor STVV een vrije trap fraai in doel en William Owusu trof voor Antwerp een derde keer raak in vier dagen tijd.
 2. VIDEO. Videoref komt twee keer tussenbeide in Brugge: “verwarrende” strafschop en bal die de lijn overschreed
  Jupiler Pro League

  VIDEO. Videoref komt twee keer tussenbei­de in Brugge: “verwarren­de” strafschop en bal die de lijn over­schreed

  De videoref had zijn werk vanavond in Jan Breydel. Tot twee keer toe raadpleegde ref Erik Lambrechts tijdens Club Brugge - KV Oostende de beelden. Bij een 1-0-stand ging Diatta eerst over het been van Bataille, maar het spel ging gewoon verder. Totdat de videoref contact opnam met scheidsrechter Erik Lambrechts. Na het raadplegen van de beelden gaf die dan toch een strafschop aan Club. Hans Vanaken zette de elfmeter ook om. “Het spel ging al een tijdje door”, vertelde Club-speler Siebe Schrijvers. “Hij heeft de beelden gezien, dus dan zal het waarschijnlijk wel juist zijn.” Ook Jordi Vanlerberghe liet zich uit over de bewuste fase. “Het is heel verwarrend dat ze op die fases terugkomen”, vertelde de speler van KV Oostende. “Het was ook net op de lijn hoorde ik. Als het fout is, is het fout. Het stoort het voetbal wel een beetje. Maar het is correcter zeker?”
 1. VIDEO. Zonder meer discutabel: ref keurt doelpunt Harbaoui af na tussenkomst VAR

  VIDEO. Zonder meer discutabel: ref keurt doelpunt Harbaoui af na tussen­komst VAR

  Minuut 43 op Stayen: Harbaoui prikt zijn achtste van het seizoen in doel, maar dat is buiten de VAR gerekend. Hij maant ref Boterberg aan een kijkje te nemen op de videobeelden. De reden? Een vermeende elleboogstoot van Harbaoui aan het adres van De Norre. Op zijn zachtst gezegd discutabel. Bij Essevee waren ze niet te spreken over de dubieuze beslissing - zij zagen een dubbele voorsprong door de neus geboord. Diezelfde Harbaoui werd in het slot nog uitgesloten met een tweede gele kaart en keek met lede ogen toe hoe zijn team alsnog kopje onder ging in Haspengouw (2-1).
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 3. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.