BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Batibouw wordt twee dagen korter, maar wel met langere openingsuren

De editie 2020 van Batibouw wordt twee dagen korter. Dat heeft FISA, de organisator van de de grootste Belgische beurs voor bouw, renovatie en inrichting, vandaag bekendgemaakt. Batibouw 2020 vindt plaats van zaterdag 29 februari tot en met zondag 8 maart. De twee dagen die voordien uitsluitend op professionele bezoekers waren gericht, vallen weg en worden vervangen door drie onafhankelijke professionele beurzen.

0 reacties

  1. Vlaanderen wil van 10.000'en gronden kwaliteit onderzoeken. Wat betekent het voor u? En wat kost het als uw grond vervuild blijkt?
    PREMIUM

    Vlaanderen wil van 10.000'en gronden kwaliteit onderzoe­ken. Wat betekent het voor u? En wat kost het als uw grond vervuild blijkt?

    Hoe gezond is uw grond? Die vraag ziet de Vlaamse overheid graag beantwoord. Tegen 2028 moeten daarom bijna 42.000 risicopercelen een verplicht bodemonderzoek ondergaan. 8 jaar later moet de sanering van de laatste (historische) verontreinigde gronden bezig zijn. Via de Grote Grondvraag kan elke eigenaar in Vlaanderen nu nagaan of zijn perceel mogelijk vervuild is. Maar wat als dit het geval blijkt?