Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

"Schommelende koersbewegingen zijn niet aangewezen voor jongeren die hun geld snel nodig hebben voor de aankoop van een woning”

Tijdens de coronacrisis hebben veel jongeren de beurs ontdekt. Door er vroeg aan te beginnen, kunnen hun winsten dan ook behoorlijk oplopen. Dat zegt Cedric Stichelbaut, beleggingsanalist uit het team van onze geldexpert Geert Noels. “Al is geen enkele belegging risicoloos.” Hoe begin je eraan, en wat mag je zeker niet uit het oog verliezen als je de stap zet?

  1. Waarom gaat het slecht met de economie maar wel goed op de beurs? Onze geldexpert waarschuwt beleggers voor grote coronakater
    PREMIUM

    Waarom gaat het slecht met de economie maar wel goed op de beurs? Onze geldexpert waarschuwt beleggers voor grote corona­kater

    Terwijl het ene bedrijf na het andere, groot of klein, verwacht dit jaar nog mensen te moeten ontslaan, lijkt het wel alsof beursgenoteerde ondernemingen immuun zijn voor de economische gevolgen van de coronacrisis. Jeroen Kerstens, macro-econoom binnen het team van onze beursexpert Geert Noels, waarschuwt beleggers wel voor een overdreven hoerastemming. “De beurs is gedopeerd en dus kan het feest kan nog een tijdje doorgaan.”