Proximus-CEO Guillaume Boutin
Volledig scherm
Proximus-CEO Guillaume Boutin © RV

Proximus-CEO wil beleggers geruststellen: "Ja, we kunnen ook nog dividend betalen”

Het aandeel van Proximus verliest fors op de beurs. Het telecombedrijf verwacht dit jaar minder winst te boeken dan vorig jaar. Volgens CEO Guillaume Boutin hebben sommige analisten geen rekening gehouden met bepaalde kosten bij de migratie van klanten van de koperlijnen naar de snellere glasvezelkabel.

 1. Aandelen gekocht? Onze geldexpert legt uit hoe je het best de beurs volgt: "Lees vooral rapporten van analisten die ‘contrair’ zijn"
  PREMIUM

  Aandelen gekocht? Onze geldexpert legt uit hoe je het best de beurs volgt: "Lees vooral rapporten van analisten die ‘contrair’ zijn"

  Beginnen met beleggen, allemaal goed en wel, maar hoe pak je het aan? Wie zijn eerste stappen wil zetten op de beurs ziet vaak door de bomen het financiële bos niet meer. Onze beursexpert Pascal Paepen gidst je in onze reeks ‘Starten met beleggen’ door de jungle. Vandaag: hoe informeer je je het best over aandelen die je wil kopen of gekocht hebt? Warren Buffett, zowat de bekendste en de rijkste belegger ter wereld, zegt dat een goed belegger vooral heel veel leest. Maar wat dien je dan te lezen? Een boek? Een beleggingsmagazine? Of toch nog wat anders? Onze geldexpert Pascal Paepen helpt je op weg.
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?
  Play

  Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?

 2. Honderden families herenigd door reisbubbel: "Zo dankbaar dat ik terug kon komen"
  Play

  Honderden families herenigd door reisbubbel: "Zo dankbaar dat ik terug kon komen"

Geld