Reporters / STG
Volledig scherm
© Reporters / STG

Onafhankelijke bankagenten stappen naar rechter tegen Bank Nagelmackers

De bankagenten starten een juridische procedure tegen Bank Nagelmackers, voor het niet naleven van de gedragscode tussen kredietinstellingen en de zelfstandige bankagenten. Dat meldt beroepsvereniging BZB-Fedafin vandaag.

3 reacties

 • patrick de bock

  6 maanden geleden
  Het rommelt bij vele banken op vele vlakken. EEN ding telt nog , winst maken. De manier waarop maakt niets uit. De bank ( ik ga de naam niet noemen ) waar ik meer dan 35j voor gewerkt heb laat volop personeel afvloeien en diegene die overblijven moeten het bekopen en steeds harder werken met ziekteuitval tot gevolg waardoor het voor de overblijvers NOG erger wordt. Ik ben dolblij dat ik sedert eind 2019 met pensioen ben
 • jules jans

  6 maanden geleden
  De zelfstandige bankagent is een stuk vuil voor zijn principaal. Willen ze hem niet meer gaat hij de vuilbak in. Respekt is nul. Als de grote bazen hun vetbetaalde bonussen maar hebben.
 • Robert Thomassen

  6 maanden geleden
  Wanneer gaan de (On)afhankelijke verzekeraars eens naar de rechter ivm het niet naleven van de gedragscode, waarin de klant de dupe is. Waarom moet men bij de grote verzekeringsmaatschappijen zich altijd tot de verzekeraar wenden? En dan zeggen de verzekeringen dat de onafhankelijke makelaar geen schadegeval heeft doorgegeven,en dan staat ge daar. De burger wordt overal opgelicht. En de ombudsman van de verzekeringen doet niks.
 1. Miljardenclaim tegen Nederlandse banken vanwege te veel betaalde rente
  5

  Miljarden­claim tegen Nederland­se banken vanwege te veel betaalde rente

  Nederlandse banken en geldverstrekkers moeten miljarden terugbetalen aan consumenten omdat die tientallen jaren te veel aan variabele rente hebben betaald, vindt belangenorganisatie Qollect. De club wil dat grootbanken ING, Rabobank en ABN AMRO tussen de 4,2 miljard en 16,7 miljard euro aan compensatie betalen. "Als er geen vrijwillige vergoeding van de schade plaatsvindt, moeten de banken zich voor de rechter verantwoorden", aldus Qcollect.

Geld