Reporters / STG
Volledig scherm
© Reporters / STG

Onafhankelijke bankagenten stappen naar rechter tegen Bank Nagelmackers

De bankagenten starten een juridische procedure tegen Bank Nagelmackers, voor het niet naleven van de gedragscode tussen kredietinstellingen en de zelfstandige bankagenten. Dat meldt beroepsvereniging BZB-Fedafin vandaag.

3 reacties

 • patrick de bock

  2 jaar geleden
  Het rommelt bij vele banken op vele vlakken. EEN ding telt nog , winst maken. De manier waarop maakt niets uit. De bank ( ik ga de naam niet noemen ) waar ik meer dan 35j voor gewerkt heb laat volop personeel afvloeien en diegene die overblijven moeten het bekopen en steeds harder werken met ziekteuitval tot gevolg waardoor het voor de overblijvers NOG erger wordt. Ik ben dolblij dat ik sedert eind 2019 met pensioen ben
 • jules jans

  2 jaar geleden
  De zelfstandige bankagent is een stuk vuil voor zijn principaal. Willen ze hem niet meer gaat hij de vuilbak in. Respekt is nul. Als de grote bazen hun vetbetaalde bonussen maar hebben.
 • Robert Thomassen

  2 jaar geleden
  Wanneer gaan de (On)afhankelijke verzekeraars eens naar de rechter ivm het niet naleven van de gedragscode, waarin de klant de dupe is. Waarom moet men bij de grote verzekeringsmaatschappijen zich altijd tot de verzekeraar wenden? En dan zeggen de verzekeringen dat de onafhankelijke makelaar geen schadegeval heeft doorgegeven,en dan staat ge daar. De burger wordt overal opgelicht. En de ombudsman van de verzekeringen doet niks.
 1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.
 2. Crypto in 1-2-3: deze fouten moet je vermijden als je start met crypto

  Crypto in 1-2-3: deze fouten moet je vermijden als je start met crypto

  In deze tiende aflevering van de HLN-podcast Crypto in 1-2-3 geven Kim en Peter praktisch advies om te starten met crypto. Welke tools zijn er om van start te gaan in de cryptowereld? Hoe beperkt je je risico? Hoe verkrijg je bitcoins? Is er kapitaalgarantie? Wat is een broker? Welke fouten hebben Peter en Kim zelf gemaakt en wat zijn de belangrijkste stappen waar je moet opletten voor je gaat investeren? Vragen waarop we in deze tiende aflevering allemaal een antwoord op krijgen.