Inmiddels is één bitcoin meer dan 9700 dollar waard.
Volledig scherm
Inmiddels is één bitcoin meer dan 9700 dollar waard. © EPA

Koers bitcoin nadert 10.000 dollar

De koers van de digitale munt bitcoin gaat hard op de 10.000 dollar af. Afgelopen vrijdag doorbrak de koers de 9000 dollar, minder dan een week nadat de barrière van de 8000 dollar was geslecht. Inmiddels is één bitcoin meer dan 9700 dollar waard.

5 reacties

 • kris deka

  4 jaar geleden
  1000€ winst op 4000€ in een maand is niet slecht hihi
 • Pieter Vandewoestyne

  4 jaar geleden
  Mooi zo, nog even en ik win mijn weddenschap!
 • Pieter Vandewoestyne

  4 jaar geleden
  1 miljoen op 1 jaar is wel een beetje heel kort door de bocht. Zo'n snelle stijging is niet gezond. We moeten eerst door enkele serieuze correcties die de meesten onder ons serieus zullen doen panikeren. Maar we geraken er wel :)
 • van loo kris

  4 jaar geleden
  Same here 4000€ is nu 9600usd en ik verkoop pas als ik ze meer als een jaar heb staan hopelijk 1 miljoen tegen dan en ja ik ga correct mijn belastingen betalen op de meerwaarde .dit moeten alle investeerders eens leren doen eerlijk duurt het langst ,To the moon zoals ze in de crypto wereld zeggen
 • Elias Vermotte

  4 jaar geleden
  Mijn beste investering ooit! Heb mijn startkapitaal terug op mijn bankrekening gezet en de overige winst laat ik in cryptomunten zoals bitcoin en ethereum. Begin dit jaar een makkelijk stappenplan gevonden op bitcoinstarters hoe ik moest beginnen en sinds toen maand na maand mijn investering zien groeien !

Geld