Thierry Smets, CEO van NewB
Volledig scherm
Thierry Smets, CEO van NewB © RV David Plas

Grote publiek kan vanaf vandaag klant worden bij nieuwe bank NewB

De nieuwe Belgische bank NewB opent vanaf vandaag de deuren voor het grote publiek. Klant worden kost wel geld, een bankkaart is er voorlopig nog niet en op rente hoeven klanten niet te rekenen.

5 reacties

 • Johnny chanet

  3 weken geleden
  Dat is een bank die goed is voor klanten die op een ander door de mand vallen omdat ze probleemklanten zijn en die me kwijt wil.
 • Yolande MARIS

  3 weken geleden
  Met andere woorden, we gaan u ook bestelen maar op een groene manier.
 • Jan Banan

  3 weken geleden
  Ik ben zelf cooperant maar met dergelijk productaanbod hoef ik hun troep niet. Dik 80 procent van hun coöperanten dacht er hetzelfde over. 21000 rekeningen en ze hebben 28 miljoen spaargeld opgehaald ? Richten ze zich op mensen met een vervangingsinkomen ?
 • piet devlieger

  3 weken geleden
  Dàt zijn tenminste argumenten op klanten te werven : klant worden kost wel geld, een bankkaart is er voorlopig nog niet en op rente hoeven klanten niet te rekenen. Ik kan me niet voorstellen dat er een grote politiemacht zal nodig zijn om de stormloop van de nieuwe klanten tegen te houden.
 • Michel Van der Hoydowch

  4 weken geleden
  Leve de vrije concurrentie .
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

Geld