Thierry Smets, CEO van NewB
Volledig scherm
Thierry Smets, CEO van NewB © RV David Plas

Grote publiek kan vanaf vandaag klant worden bij nieuwe bank NewB

De nieuwe Belgische bank NewB opent vanaf vandaag de deuren voor het grote publiek. Klant worden kost wel geld, een bankkaart is er voorlopig nog niet en op rente hoeven klanten niet te rekenen.

6 reacties

 • Diogo Silva

  11 maanden geleden
  Niet doen. Nieuwe banken zijn een zekere manier om geld te verliezen.
 • Johnny Chanet

  1 jaar geleden
  Dat is een bank die goed is voor klanten die op een ander door de mand vallen omdat ze probleemklanten zijn en die me kwijt wil.
 • Yolande MARIS

  1 jaar geleden
  Met andere woorden, we gaan u ook bestelen maar op een groene manier.
 • Ignace Heymans

  1 jaar geleden
  Ik ben zelf cooperant maar met dergelijk productaanbod hoef ik hun troep niet. Dik 80 procent van hun coöperanten dacht er hetzelfde over. 21000 rekeningen en ze hebben 28 miljoen spaargeld opgehaald ? Richten ze zich op mensen met een vervangingsinkomen ?
 • piet devlieger

  1 jaar geleden
  Dàt zijn tenminste argumenten op klanten te werven : klant worden kost wel geld, een bankkaart is er voorlopig nog niet en op rente hoeven klanten niet te rekenen. Ik kan me niet voorstellen dat er een grote politiemacht zal nodig zijn om de stormloop van de nieuwe klanten tegen te houden.
 1. ING België sluit volgend jaar vijftigtal kantoren

  ING België sluit volgend jaar vijftigtal kantoren

  De grootbank ING wil volgend jaar een vijftigtal kantoren in ons land sluiten. Dat meldt De Tijd. ING België heeft ongeveer 405 kantoren, daarvan zou de bank er 55 willen schrappen. ING zou volgens De Tijd willen investeren in grotere kantoren. Zo klaagt het personeel al langer over een te hoge werkdruk en een onderbemanning van de kantoren. Ook het veranderende klantengedrag ligt aan de basis van de maatregel. Belgen bankieren steeds meer digitaal en op afstand. Door de nieuwe beslissingen zouden er echter geen jobs verloren gaan. Toch reageren de vakbonden ongerust.