Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Eerste bank verhoogt (licht) rente op spaarboekje

Internetbank NIBC Direct verhoogt op 13 juli de rente op een van haar spaarboekjes. Dat meldt het bedrijf op zijn website en valt ook te lezen bij verschillende gespecialiseerde media. NIBC is de eerste bank die de rente op het spaarboekje an sich - boven het nulpeil - verhoogt nu de Europese Centrale Bank een renteverhoging aangekondigd heeft voor juli.

 1. Crypto in 1-2-3: wat hebben apen te maken met NFT's?

  Crypto in 1-2-3: wat hebben apen te maken met NFT's?

  In de achtste aflevering van de HLN-podcast Crypto in 1-2-3 leer je alles over Non Fungible Tokens (NFT’s). Wat zijn NFT’s en wat kan je ermee? Is het enkel een hype en wat kunnen ze in de toekomst betekenen? Wat hebben apen met NFT’s te maken? Waar moet je op letten bij de aankoop van een NFT? Wat betekent utility en wat heeft de Metaverse te maken met NFT’s? Allemaal vragen waar Kim Londers en Peter Hoogland je in deze aflevering een antwoord op geven.
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.