Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © Vertommen

Vrouw lichtgewond na botsing tegen paal

balenIn de Sint-Odradastraat in Balen is zaterdagmiddag een automobiliste met haar wagen tegen een paal gereden. 

 1. Politiezones Beringen/Ham/Tessenderlo en Heusden-Zolder gaan nauwer samenwerken: “Onze zones hebben heel veel gelijkenissen”

  Politiezo­nes Beringen/Ham/Tessenderlo en Heus­den-Zol­der gaan nauwer samenwer­ken: “Onze zones hebben heel veel gelijkenis­sen”

  “Het gaat om zones met gelijkaardige uitdagingen die een gelijklopende aanpak vergen”, klinkt het bij burgemeester en voorzitter van politiezone Heusden-Zolder Mario Borremans. Net om die reden kondigde de politiezone aan om vanaf september nauwer te gaan samenwerken met de politiezone Beringen/Ham/Tessenderlo. Dat kondigde de twee zones dinsdagavond aan tijdens een persmoment.
  Ham
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.