Matthias en Lydia beginnen aan de Keimannetjeswandeling.
Volledig scherm
Matthias en Lydia beginnen aan de Keimannetjeswandeling. © Peter Vanderveken

Vernieuwde Keimannetjeswandeling leert kinderen zorg dragen voor natuur

Tijdens de opening van het toeristisch seizoen op recreatiedomein Keiheuvel werd zondag ook ‘Natuurneuzen in Keimannetjesland’, een wandeling voor kinderen, onthuld. Op de vernieuwde Keimannetjeswandeling van 1,7 kilometer, met leuke doe-opdrachten, toffe speelelementen en fantasierijke bewegwijzering, ontdekken de jonge avonturiers ook de natuurpracht van de Keiheuvel en leren ze hoe ze zorg moeten dragen voor de natuur.

0 reacties

 1. Ooit de ‘place to be’ voor de jetset van Leopoldsburg, nu moet Kanaalkom weer de nieuwe hotspot worden: “Wonen aan het water, op een boogscheut van het centrum”
  PREMIUM
  Leopoldsburg

  Ooit de ‘place to be’ voor de jetset van Leopolds­burg, nu moet Kanaalkom weer de nieuwe hotspot worden: “Wonen aan het water, op een boogscheut van het centrum”

  Leopoldsburg wil de Kanaalkom weer in ere herstellen en er opnieuw een hotspot van maken, zoals een eeuw geleden al het geval was. De magazijnen van het vroegere tegelbedrijf Saillart en de aanpalende feestzaal op de Antwerpsesteenweg maken plaats voor 41 nieuwbouwappartementen en een handelsruimte. “Dankzij onze duurzame energieoplossingen moeten de kopers vijf jaar geen onroerende voorheffing betalen.”
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”