Het skatepark van Balen wordt uitgebreid.
Volledig scherm
Het skatepark van Balen wordt uitgebreid. © Vanderveken

Thomas More-studenten denken mee over uitbreiding skatepark

balen/geelVijf studenten Sociaal Werk van de Thomas More-hogeschool in Geel hebben zich de afgelopen maanden verdiept in de uitbreidingsplanning van het skateterrein aan sportcomplex Bleukens in Balen. Het project werd vorige week afgerond met een voorstelling aan de Balense sport- en jeugddienst.

 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 2. RESTOPTIP. HautRu in Hoogstraten: culinair genieten naar ieders portemonnee
  PREMIUM
  Hoogstraten

  RESTOPTIP. HautRu in Hoogstra­ten: culinair genieten naar ieders portemon­nee

  Zin in iets nieuws? Stop met zoeken: hier ontdek je welke horecazaak écht het ontdekken waard is, van koffiebar tot ijsjeszaak en van brasserie tot fine dining. Deze week HautRu in Hoogstraten. De zaak vierde begin dit jaar het tienjarig bestaan en is ondertussen een gevestigde waarde. Maar sinds kort wijzigde chefkok zijn concept een beetje, want zo kan je zelf bijvoorbeeld je lunch samenstellen. En dat nog altijd in dezelfde aangename setting en met de vriendelijke bediening. Lees hier meer restotips in ons dossier.
 1. Gaat drugsdealer vrijuit voor vermeende poging doodslag op agenten? “Rechercheurs die onderzoek voeren als burgerlijke partij, dat is niet objectief”
  PREMIUM
  AARSCHOT/MOL

  Gaat drugsdea­ler vrijuit voor vermeende poging doodslag op agenten? “Recher­cheurs die onderzoek voeren als burgerlij­ke partij, dat is niet objectief”

  Is politie Aarschot te voortvarend geweest in haar onderzoek naar een poging doodslag van een dealer op twee van haar agenten? Die vraag stelt de verdediging van K.D.S (40) zich. De veertiger reed na een drugstransport uit Nederland in op een wegversperring. Daarna voerde de politiezone Aarschot het onderzoek verder, terwijl twee betrokken rechercheurs burgerlijke partij zijn en centen willen. “Dit is problematisch voor de rechten van verdediging”, maakte de raadsman een vuist.