Onder andere in de Herentalse brandweerkazerne kan je deelnemen aan 'Start to Brandweer'
Volledig scherm
Onder andere in de Herentalse brandweerkazerne kan je deelnemen aan 'Start to Brandweer' © Peter Vanderveken

‘Start to Brandweer’ in Kempense kazernes

Balen/Geel/HerentalsDe Brandweerzone Kempen begint in oktober met praktijkgerichte infosessies voor toekomstige brandweerlui. ‘Start to Brandweer’ heeft als bedoeling een correct beeld te geven van het werk bij de brandweer.

 1. Brouwerij Beer 4 Nature doet mee aan Tournée Minérale: "We verkopen deze maand geen bier, maar bomen”
  Mol/Balen

  Brouwerij Beer 4 Nature doet mee aan Tournée Minérale: "We verkopen deze maand geen bier, maar bomen”

  De bierbrouwers van Beer 4 Nature tonen zich solidair met de campagne Tournée Minérale, die moet sensibiliseren rond alcoholgebruik, én geven eventjes nog meer aandacht aan hun bossen. De mannen verkopen in februari namelijk tijdelijk geen bier, maar bomen. “Want conform het Europees Milieurapport is er dringend werk aan de winkel”, zetg Kevin Vleminckx van Beer 4 Nature.
 2. Tom Boonen geniet van debuut in rally: “Dit is het mooiste dat ik in de autosport al ooit gedaan heb”
  autosport

  Tom Boonen geniet van debuut in rally: “Dit is het mooiste dat ik in de autosport al ooit gedaan heb”

  Hij stond voor een fantastisch weekend, maar tevens een enorme uitdaging: Tom Boonen maakte afgelopen weekend zijn rallydebuut in misschien wel één van de zwaarste rallywedstrijden van ons land en dat aan het stuur van een rallymonster. Boonen reed de Legend Boucles, in en om Bastogne, met een Porsche 911 SC uit 1982 van het team BMA en deed wat hij moest doen: uitrijden, ervaring opdoen en vooral ontzettend genieten. “Dit is het mooiste dat ik in de autosport al ooit gedaan heb”, aldus Boonen na de wedstrijd.