Bieden op het speelkasteel kan tot 14 december.
Volledig scherm
Bieden op het speelkasteel kan tot 14 december. © RV

Recreatiedomein Keiheuvel verkoopt speelkasteel

balenHet recreatiedomein Keiheuvel in Balen gaat het speelkasteel Tunis en het aangesloten tunneltrefpunt in het voorjaar vervangen door nieuwe speeltoestellen. Wie interesse heeft in de oude toestellen, kan tot uiterlijk 14 december een bod in gesloten omslag binnenbrengen.

 1. Kempense dj’s moeten feesttenten WK veldrijden in Hoogerheide in vuur en vlam zetten: “Van ‘s morgens tot ‘s avonds ‘vollen bak’ gaan”
  PREMIUM
  Hoogstraten/Turnhout/Malle

  Kempense dj’s moeten feestten­ten WK veldrijden in Hoogerhei­de in vuur en vlam zetten: “Van ‘s morgens tot ‘s avonds ‘vollen bak’ gaan”

  De organisatie van het WK Veldrijden in Hoogerheide verwacht dit weekend zo'n 50.000 fans en een groot deel daarvan zal urenlang in één van de drie grote feesttenten doorbrengen. En een feestje gaat dat ongetwijfeld worden met dank aan de experten Bart de Bie van Harmony DJ Team uit Malle, Mark van den Broek uit Hoogstraten en Kurt Lemmens uit Turnhout. De Kempen zendt zijn dj-zonen uit om voor de ambiance te zorgen. “Het wordt weer koekenbak”, klinkt het in koor.
 2. Van geflambeerde pannenkoeken tot varianten met Nutella: ontdek 6 zaken in de Kempen waar je van heerlijke pannenkoeken kan smullen tijdens Maria Lichtmis
  PREMIUM
  Kempen

  Van geflambeer­de pannenkoe­ken tot varianten met Nutella: ontdek 6 zaken in de Kempen waar je van heerlijke pannenkoe­ken kan smullen tijdens Maria Licht­mis

  Op 2 februari is het Maria Lichtmis: het feest bij uitstek om zonder schuldgevoel pannenkoeken te eten. Wij hebben voor jou zes pannenkoekenhuisjes geselecteerd in de Kempen waar je lekker kan smullen van de heerlijke lekkernij: van geflambeerde pannenkoeken met appeltjes bij het Torenhof in Tongerlo tot pannenkoeken met Nutella bij brasserie De Pit in Kasterlee.
 1. 66 Limburgse erfgoed- en cultuurprojecten kregen steun van ECRU: “Men vindt steeds beter de weg naar ons”
  Limburg

  66 Limburgse erfgoed- en cultuurpro­jec­ten kregen steun van ECRU: “Men vindt steeds beter de weg naar ons”

  Het voorbije jaar ondersteunde ECRU maar liefst 66 erfgoed- en cultuurprojecten voor een totaalbedrag van 105.000 euro. Bijna een verdubbeling vergeleken met 2021, hoewel corona daar ook voor iets tussen zit. “Maar het valt op dat ECRU steeds meer bekendheid verwerft bij erfgoed- en cultuurverenigingen en kunstenaars in de regio", zegt An Moons, voorzitter van ECRU.