Het gerechtsgebouw in Turnhout
Volledig scherm
PREMIUM
Het gerechtsgebouw in Turnhout © Jef Van Nooten

Ouders ontdekken dat dochter (15) een vriendje heeft: ze scheren het meisje kaal zodat niemand haar nog mooi zou vinden

BalenEen echtpaar uit Balen heeft hun 15-jarige dochter zwaar aangepakt toen ze in maart van dit jaar vertelde dat ze een vriendje had. Ze gaven haar zweepslagen met een broeksriem en een tuinslang. Ze schoren ook de haren van het meisje af zodat geen enkele jongen haar nog mooi zou vinden.

 1. Perfect als cadeau én een must-have voor je thuiskantoor: dit zijn de beste waterkokers
  Multimedia

  Perfect als cadeau én een must-have voor je thuiskan­toor: dit zijn de beste waterko­kers

  Bestaat er een simpeler huishoudtoestel dan een waterkoker? Misschien niet, maar feit is dat het toch echt handige dingen zijn, die hun nut extra bewijzen in de koudere maanden van het jaar. Ze zijn populair, en dat weten de fabrikanten ook: in de Pricewatch staan er maar liefst 700 toestellen! Onze techredacteur zocht er vier goed beoordeelde modellen uit, voor kleine én grote budgetten.
 2. Brouwerij Leysen blaast vijf kaarsjes uit: “Gegroeid van 20 naar 200 bakken per week, maar altijd trouw gebleven aan het principe thuisbrouwerij”
  PREMIUM
  Herentals

  Brouwerij Leysen blaast vijf kaarsjes uit: “Gegroeid van 20 naar 200 bakken per week, maar altijd trouw gebleven aan het principe thuisbrou­we­rij”

  Het hadden hoogdagen moeten zijn voor Brouwerij Leysen in Herentals, want Jorge Leysen viert zijn lustrum. De grote festiviteiten blijven echter uit. “Corona heeft ons parten gespeeld, maar we kijken hoopvol uit naar de toekomst”, zegt Jorge Leysen. De brouwerij heeft een gloednieuwe brouwinstallatie geplaatst waardoor de capaciteit wordt verdubbeld.
 1. Al voor derde keer deze week persoon op metrosporen geduwd in New York
  Play

  Al voor derde keer deze week persoon op metrospo­ren geduwd in New York

 2. Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok
  Play

  Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok