Zaakvoerders Wim Verheyen en Tommy Pasteels in de Olmense Zoo.
Volledig scherm
Zaakvoerders Wim Verheyen en Tommy Pasteels in de Olmense Zoo. © Peter Vanderveken

Olmense Zoo wordt Pakawi Park

Vanaf 22 juni wordt de Olmense Zoo omgedoopt tot Pakawi Park. ‘Paka’ betekent in het Swahili katachtige, de diersoort waar de dierentuin bekend om staat.

0 reacties

 1. Gemeente geeft negatief advies voor omstreden vierde windmolen op Berkebossen
  Mol

  Gemeente geeft negatief advies voor omstreden vierde windmolen op Berkebos­sen

  Het lokale bestuur van Mol heeft een negatief advies gegeven voor de omstreden windmolen op het industrieterrein Berkebossen. AGC Glass Europe in Gompel had een aanvraag ingediend om een turbine te bouwen naast het eigen bedrijf. Omdat er al drie windmolens staan op het industrieterrein en de nieuwe windmolen nog meer overlast zou veroorzaken, dienden de buurtbewoners honderden bezwaarschiften in bij de gemeente Mol.
 2. Beruchte Mega World maakt plaats voor mysterieuze Wally’s World in Mol: “Nieuwe uitbater wordt ten onrechte aan voormalig eigenaar Mega World gelinkt”
  PREMIUM
  Mol

  Beruchte Mega World maakt plaats voor mysterieu­ze Wally’s World in Mol: “Nieuwe uitbater wordt ten onrechte aan voormalig eigenaar Mega World gelinkt”

  De winkel Wally’s World aan de Molderdijk in Mol wordt met argusogen bekeken. De nieuwe zaak in het vroegere filiaal van Mega World is vrijwel identiek aan de vorige, zelfs het logo werd bijna klakkeloos overgenomen. Vroegere medewerkers en klanten vermoeden dat voormalig eigenaar van Mega World Dirk Bron wel eens de mysterieuze Wally zou kunnen zijn. Marleen Panis, de vroegere rechterhand van Bron, ontkracht dat. “Het zou me erg verbazen als Dirk hierachter zou zitten.”
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen
  Play

  Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen