De tuin van het woonzorgcentrum wordt omgevormd tot een natuurlijke belevingstuin.
Volledig scherm
De tuin van het woonzorgcentrum wordt omgevormd tot een natuurlijke belevingstuin. © RV

Natuurgebied Keiheuvel wordt rolstoeltoegankelijk gemaakt voor bewoners van woonzorgcentrum

balenHet Balense gemeentebestuur is samen met woonzorgcentrum Orelia Keiheuvel deze maand gestart met werkzaamheden om het wandelpad achter het woonzorgcentrum toegankelijk te maken voor rolstoelgebruikers. Zo krijgt natuurdomein Keiheuvel aansluiting op de tuin van het woonzorgcentrum. Ook de tuin ondergaat een metamorfose en wordt omgevormd tot een natuurlijke tuin met allerlei belevingselementen.

 1. The Big Bounce trekt naar Vlaamse scholen: “We hopen alternatief te zijn voor afgelaste sportdagen of bos- en zeeklassen”
  Brasschaat/Vlaanderen

  The Big Bounce trekt naar Vlaamse scholen: “We hopen alterna­tief te zijn voor afgelaste sportdagen of bos- en zeeklassen”

  De organisatoren van The Big Bounce, een muziekfestival in combinatie met (enorme) springkastelen, trekken dit voorjaar met hun concept naar Vlaamse scholen. Na twee succesvolle edities op het domein De Ster in Sint-Niklaas willen de broers Jan en Guy Pluym niet nog eens jaar zonder The Big Bounce. “Scholen mogen buiten de muren niets organiseren dus wij hopen hiermee een perfect alternatief aan te bieden”, klinkt het bij de broers.
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen