Zanger Cliff Rilly is bezig aan zijn laatste maanden in zijn elektrozaak. De tijd die vrijkomt hoopt hij op te vullen met meer muziekoptredens.
Volledig scherm
Zanger Cliff Rilly is bezig aan zijn laatste maanden in zijn elektrozaak. De tijd die vrijkomt hoopt hij op te vullen met meer muziekoptredens. © Vanderveken

"Muilen trekken zoals een vis in een bokaal? Nooit"

OLMENCharmezanger Cliff Rilly (72) houdt het binnenkort voor bekeken. Niet met zijn zangcarrière die al 60 jaar bezig is, maar met zijn elektrozaak in Olmen. In februari start een uitverkoop. De extra vrije tijd die hij daardoor krijgt, hoopt hij op te vullen met meer muziekoptredens. "Ik zing nog altijd alle liedjes live. Dat is wat anders dan al die artiesten die muilen trekken zoals een vis in een bokaal", zegt Albert Hermans alias Cliff Rilly.

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.