Simon Ariens en Lars van den Dungen, twee jonge ondernemers uit Lommel, met een lach die trots en voldoening verraadt.
Volledig scherm
PREMIUM
Simon Ariens en Lars van den Dungen, twee jonge ondernemers uit Lommel, met een lach die trots en voldoening verraadt. © Sil Vanderbruggen

Jonge ondernemers verkopen na één jaar al speelhuizen tot in Midden-Oosten: “Een kind horen fluisteren: ‘Mama, het is zo mooi’, dáár doen we het voor”

Balen/LommelGoed een jaar geleden zaten Siemon Ariens en Lars van den Dungen met de handen in het haar: een leeg orderboek - door corona en de lockdown. Ze waagden de sprong en besloten unieke speelhuisjes voor kinderen te bouwen. Vandaag trekt Plopsaland hard aan hun mouw en mogen ze in het Midden-Oosten speeltuinen inrichten. "Het is een beetje geëxplodeerd."

  1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
    Jobat

    Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

    De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.