Bollen
Volledig scherm
© Bollen

Inbrekers halen huis overhoop

1 reactie

 • Liesbeth Willekens

  2 jaar geleden
  Geen buit? Das straf, misschien eerst u bronnen te goei checken!
 1. Florejan Verschueren kiest voor Oud Hoogstraeten om weer op terras te gaan: “Een oase van rust pal in het centrum”
  PREMIUM
  Hoogstraten

  Florejan Verschue­ren kiest voor Oud Hoogstrae­ten om weer op terras te gaan: “Een oase van rust pal in het centrum”

  Zaterdag 8 mei is het zover. Een dag waar toch menig Vlaming heeft naar uitgekeken om weer een terrasje te kunnen in zijn of haar favoriete kroeg of restaurant. Muzikant Florejan Verschueren (43) moet zaterdag nog werken, maar hoopt zondag toch op het terras van Oud Hoogstraeten te kunnen gaan zitten. “Gezellig met het gezin of met vrienden op het terras pal in het centrum van Hoogstraten en toch rustig. Zalig is het.” Lees meer over bekende Vlamingen en hun favoriete horecazaak in dit dossier.
 2. Nieuwe boogbrug over Albertkanaal tussen Meerhout en Laakdal op haar plaats gevaren: “Een brug van 1.000 ton staal plaatsen vergt heel wat vakmanschap”
  laakdal/meerhout

  Nieuwe boogbrug over Albertka­naal tussen Meerhout en Laakdal op haar plaats gevaren: “Een brug van 1.000 ton staal plaatsen vergt heel wat vakman­schap”

  De nieuwe stalen boogbrug tussen Meerhout en Laakdal werd dit weekend op haar plaats gevaren. Na de montage op een werf langs het kanaal, voerde een ponton de brug zondag richting de landhoofden. De komende maanden wordt de brug verder afgewerkt. Normaal gezien zal het verkeer er in september 2021 weer kunnen passeren.
 1. Vrouw probeert rat te aaien, maar dat loopt pijnlijk mis
  Play

  Vrouw probeert rat te aaien, maar dat loopt pijnlijk mis

 2. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam