Deze bewoner uit Deurne is de gelukkige winnaar van de actie.
Volledig scherm
Deze bewoner uit Deurne is de gelukkige winnaar van de actie. © RV

Immokantoor laat mascotte/hond Jack winnaar kiezen van originele eindejaarswedstrijd

Balen/HerentalsHet immokantoor Decimmo uit Herentals en recent Balen bedacht een originele manier om de klanten van het voorbije jaar in de bloemetjes te zetten. Eén van de klanten die hun pand verkochten via Decimmo maakten immers kans om het commissieloon terug te krijgen. Het lot lag in handen van Jack, de mascotte en het hondje van kantoormanager Els.

 1. GBS Mozawiek tovert leesklasje om tot heuse schoolbibliotheek

  GBS Mozawiek tovert leesklasje om tot heuse schoolbi­bli­o­theek

  Het was wekenlang het best bewaarde geheim van Gemeentelijke Basisschool Mozawiek, maar vrijdagmiddag mocht iedereen het weten: het leesklasje is een officiële schoolbibliotheek geworden. Alle 400 leerlingen, van de peutertjes tot het zesde leerjaar, kunnen er vanaf volgende week leesvoer in de boekentas steken om thuis te verslinden. “In de gloednieuwe collectie van ruim 1.250 boeken zal elk kind hier wel zijn gading vinden."
  Mol
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.