Fiesta Mundial viert dit jaar zijn 25ste verjaardag.
Volledig scherm
Fiesta Mundial viert dit jaar zijn 25ste verjaardag. © RV

Fiesta Mundial zoekt vrijwilligers voor jubileumeditie

BalenHet Balense wereldfeest Fiesta Mundial viert dit jaar zijn 25ste verjaardag. Voor de jubileumeditie is de organisatie nog op zoek naar enkele vrijwilligers. 

 1. Zjef Vanuytsel met levensgroot bronzen beeld vereeuwigd in Meerhout: “Zijn band met zijn geboortedorp is altijd gebleven”
  meerhout

  Zjef Vanuytsel met levens­groot bronzen beeld vereeuwigd in Meerhout: “Zijn band met zijn geboorte­dorp is altijd gebleven”

  Op het pleintje Weversberg-Zilderij in Meerhout werd zaterdagnamiddag het levensgroot beeld van kleinkunstzanger Zjef Vanuytsel onthuld. Daarmee komt de vermaarde chansonnier, die in 2015 op 70-jarige leeftijd overleed, voor een stuk terug thuis in Meerhout, want zijn ouderlijk huis bevindt zich slechts op enkele meters van het beeld. Ondanks het regenachtige weer bracht de onthulling, in het bijzijn van de familie van Zjef Vanuytsel, een massa volk op de been.
 2. Beer 4 Nature lanceert eindejaarsgeschenk met groene impact: “Yes We Plant”
  Mol/Balen

  Beer 4 Nature lanceert eindejaars­ge­schenk met groene impact: “Yes We Plant”

  Beer 4 Nature, de Kempense brouwers met een hart voor de natuur, kijken reeds vooruit naar de eindejaarsperiode en lanceren nu al hun originele actie: ‘Yes We Plant’. Daarmee willen ze bedrijven aanmoedigen om hun craft beer te schenken aan hun medewerkers als eindejaarscadeau. In ruil planten de brouwers inheemse loofbomen aan. Hun doel? “10.000 bomen planten in Vlaanderen in 2023”, klinkt het enthousiast.