De 25ste editie van Fiesta Mundial vindt dit weekend plaats op de plek waar het destijds allemaal begon.
Volledig scherm
De 25ste editie van Fiesta Mundial vindt dit weekend plaats op de plek waar het destijds allemaal begon. © Peter Hebberecht

Fiesta Mundial keert voor 25ste editie terug naar roots

balenFiesta Mundial in Balen is komend weekend aan haar 25ste editie toe. Het werelds muziekfestival keert daarvoor eenmalig terug naar de plek waar het destijds allemaal begon: de zaal en het grasveld van school Curieuzeneuzen in de Boudewijnlaan.

  1. Leerlingen Sint-Jan Berchmanscollege maken als eersten kennis met nieuwe tool Kzitermee.be: “Een op vier voelt zich slecht in zijn vel”
    Mol

    Leerlingen Sint-Jan Berchmans­col­le­ge maken als eersten kennis met nieuwe tool Kzitermee.be: “Een op vier voelt zich slecht in zijn vel”

    Logo Leieland en Logo Kempen hebben dinsdag samen de vernieuwde geestelijke welzijnstool Kzitermee.be gelanceerd op het Sint-Jan Berchmanscollege. Het platform bundelt maar liefst 500 diensten uit de regio die werken rond mentale gezondheid. Aan de hand van een eenvoudige vragenlijst geeft de tool enkele suggesties van instanties die je kunnen helpen als je het moeilijk hebt. “Veel jongeren weten niet waar of bij wie ze terecht kunnen. Of ze durven geen hulp te vragen. Kzitermee moet daar verandering in brengen”, zegt Evy Bens van Logo Kempen.