Vaccincatiecentrum De Zwaan in Mol.
Volledig scherm
Vaccincatiecentrum De Zwaan in Mol. © RV

ELZ Baldemore doet oproep: "Allerlaatste kans op volledige vaccinatie”

Mol/Balen/Dessel/RetieInwoners van Mol, Balen, Dessel en Retie die nog niet (volledig) gevaccineerd zijn, krijgen nog één allerlaatste kans om alsnog twee Pfizer-vaccins te krijgen in het vaccinatiecentrum op site De Zwaan. Wie nog gevaccineerd wil worden, moet vóór zaterdag 25 september contact opnemen met het callcenter van het vaccinatiecentrum.

 1. Tom Boonen geniet van debuut in rally: “Dit is het mooiste dat ik in de autosport al ooit gedaan heb”
  autosport

  Tom Boonen geniet van debuut in rally: “Dit is het mooiste dat ik in de autosport al ooit gedaan heb”

  Hij stond voor een fantastisch weekend, maar tevens een enorme uitdaging: Tom Boonen maakte afgelopen weekend zijn rallydebuut in misschien wel één van de zwaarste rallywedstrijden van ons land en dat aan het stuur van een rallymonster. Boonen reed de Legend Boucles, in en om Bastogne, met een Porsche 911 SC uit 1982 van het team BMA en deed wat hij moest doen: uitrijden, ervaring opdoen en vooral ontzettend genieten. “Dit is het mooiste dat ik in de autosport al ooit gedaan heb”, aldus Boonen na de wedstrijd.
 1. De kans op overstromingen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg
  Livios

  De kans op overstro­min­gen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg

  Wie vastgoed verkoopt of verhuurt, is verplicht om preciezere informatie te verstrekken over de overstromingsgevoeligheid van de woning. Die informatieplicht is er al tien jaar, maar werd in januari verstrengd. Het overstromingsrisico wordt voortaan opgesplitst in een G-score voor het gebouw en een P-score voor het perceel. Bouwsite Livios zocht uit wat er precies veranderd is.
 2. Leopoldsburg nodigt inwoners uit om mee na te denken over mobiliteitsplan
  Leopoldsburg

  Leopolds­burg nodigt inwoners uit om mee na te denken over mobili­teits­plan

  Doorgaand verkeer in het centrum, een andere invullen van parkings en autoluwe zones: Het gemeentebestuur van Leopoldsburg organiseert op maandag 6 februari een infomoment over het nieuwe mobiliteitsplan. Nu de huidige mobiliteitsproblemen in kaart werden gebracht en nieuwe doelstellingen en een visie geformuleerd werden, nodigt de gemeente hun inwoners uit om mee na te denken over de te nemen acties.