Peter Vanderveken
Volledig scherm
© Peter Vanderveken

Eerste nocturne van de zomer in Pakawi Park

olmenElk jaar blijft de poort van Pakawi Park in Olmen (Balen) tijdens de nocturnes wat langer geopend. Komende zaterdag staat de eerste nocturne van deze zomer op het programma.

 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. Wandelen met Stabbel, een kermis, de Worstenfeesten en muziek: vijf weekendtips voor de Kempen
  PREMIUM
  Kempen

  Wandelen met Stabbel, een kermis, de Worsten­fees­ten en muziek: vijf weekend­tips voor de Kempen

  Het einde van de zomer nadert dus het is nog even de tijd om er tijdens een weekenddag op uit te trekken voor wie niet op vakantie is. Onze redactie helpt je graag verder met vijf leuke tips voor het weekend van 20 en 21 augustus in de Kempen. Een festival in Tielen, de laatste dagen van de kermis, de Worstenfeesten in Vlimmeren, leuke wandelingen in de Zuiderkempen of een broccantemarkt in Herentals. Voor elk wat wils!