De Douane wist een illegale sigarettenfabriek te ontmantelen.
Volledig scherm
De Douane wist een illegale sigarettenfabriek te ontmantelen. © FOD Financiën

Douane rolt illegale sigarettenfabriek op in Balen

De Douane heeft woensdag een illegale sigarettenfabriek in opbouw aangetroffen. De ingeval gebeurde net op tijd, want de fabriek was nog niet in werking. 

 1. Inzamelactie opgestart nadat Qadir grijpt naast Publieksprijs van Ultimas (ten koste van gecontesteerde film): “Zo maken we het onmogelijke toch mogelijk”
  Leopoldsburg

  Inzamelac­tie opgestart nadat Qadir grijpt naast Publieks­prijs van Ultimas (ten koste van gecontes­teer­de film): “Zo maken we het onmogelij­ke toch mogelijk”

  Twee weken geleden werden in Antwerpen de Vlaamse cultuurprijzen uitgereikt, beter bekend als de Ultimas. De winnaar van de Publieksprijs werd de docureeks ‘Tegenwind’, waarin het coronabeleid stevig door het slijk wordt gehaald. Door de commotie hieromtrent raakte de theatervoorstelling van Qadir Nadery wat ondergesneeuwd. Met een alternatieve inzamelactie hoopt Leo Bormans (auteur van ‘De knikkers van Qadir’) hem nu toch een duwtje in de rug te geven.
 2. Onze tips voor de Designer Sales in Antwerpen: Hier scoor je de beste designerkoopjes
  PREMIUM
  Antwerpen

  Onze tips voor de Designer Sales in Antwerpen: Hier scoor je de beste designer­koop­jes

  Op zoek naar unieke staaltjes Belgische kledij? Dan mag je de Designer Stockverkoop in Antwerpen zeker niet missen. Van 9 tot en met 21 mei verkopen grote Belgische designers zoals Stephan Schneider en Dries Van Noten hun stockoverschotten aan kleine prijzen. Maar welke solden mag je tijdens deze Designer Sales in Antwerpen zeker niet missen? Moderedacteur David Devriendt deelde enkele tips met ons.