Maria De La Cruz
Volledig scherm
© Maria De La Cruz

De illustere voorgangers

BALENMarc Peeters en zijn vrouw Annelies Sterckx openden in 2012 snackbar 'De Broodjeshoek'. Sindsdien passeerden heel wat uitdagingen de revue.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Andreas Verbeke (N-VA) neemt ontslag als eerste schepen: “Onze voorzitter neemt beslissingen waar ik niet achter kan staan”
  PREMIUM

  Andreas Verbeke (N-VA) neemt ontslag als eerste schepen: “Onze voorzitter neemt beslissin­gen waar ik niet achter kan staan”

  Eerste schepen Andreas Verbeke (N-VA) heeft op de gemeenteraad van maandagavond wegens ‘persoonlijke redenen’ ontslag genomen uit het college van burgemeester en schepenen. Hij spreekt zelf over spanningen met lokale N-VA-voorzitter Jan Van Dael. “We houden er een totaal verschillende politieke visie op na”, zegt Verbeke. Bij de oppositie beschouwt men het ontslag ondertussen als een interne afrekening binnen N-VA.
  Mol