Archieffoto: het pluimveebedrijf aan de Lichtenboslaan in Olmen (Balen).
Volledig scherm
Archieffoto: het pluimveebedrijf aan de Lichtenboslaan in Olmen (Balen). © Vanderveken

Celstraf voor kippenboer bij wie leverancier omkwam onder silo

Kippenboer V.L. uit Balen heeft een gevangenisstraf van 6 maanden met uitstel gekregen voor een dodelijk arbeidsongeval op 28 juni 2017. De 60-jarige Eddy Himpens uit het West-Vlaamse Oudenburg kwam daarbij om het leven.

0 reacties

 1. Heilig Graf start unieke opleiding om jongeren klaar te stomen voor job in veiligheidssector
  PREMIUM
  Turnhout

  Heilig Graf start unieke opleiding om jongeren klaar te stomen voor job in veilig­heids­sec­tor

  Het Heilig Graf in Turnhout pakt vanaf volgend schooljaar uit met een unieke opleiding. Als enige school in de Kempen biedt het de richting ‘Defensie en Veiligheid’ aan in de derde graad van het secundair onderwijs. “Deze opleiding biedt een antwoord op de groeiende vraag naar gemotiveerde kandidaten bij Defensie, de bewakingssector, brandweer, gevangenissen en politie.”
 2. ELZ Baldemore haalt vaccinatie-achterstand in: “Vaccinaties voor onze 65-plussers komen in een stroomversnelling terecht”
  Mol/Balen/Dessel/Retie

  ELZ Baldemore haalt vaccinatie-achter­stand in: “Vaccina­ties voor onze 65-plus­sers komen in een stroomver­snel­ling terecht”

  Eerstelijnszone (ELZ) Baldemore bleek vorige week opvallend slecht te presteren in de vaccinatie van de 80-plussers, maar beloofde beterschap. Die belofte wordt nu ingevuld, want enkele dagen na de bekendmaking van de cijfers schoot het percentage van gevaccineerden de hoogte in. “Als dit tempo aanhoudt – en liefst zelfs nog versnelt -, halen we onze initiële achterstand snel in. De capaciteit in het vaccinatiecentrum is meer dan beschikbaar”, klinkt het bij de eerstelijnszone.
 1. Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen
  Play

  Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen

 2. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil