Op de kaart kan je terugvinden waar een overledene ligt.
Volledig scherm
Op de kaart kan je terugvinden waar een overledene ligt. © RV

Balense begraafplaatsen voortaan ook online terug te vinden

balenHet is niet altijd even evident om op een begraafplaats de exacte rustplaats van een overledene terug te vinden. Daarom kan je vanaf nu ook online de exacte locatie van een graf of urne en de openbare informatie over de overledene opzoeken.

 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. TEJO Kempen hielp dit jaar ruim 100 jongeren met mentale problemen: “Stap naar hulpverlening is kleiner geworden en daar zijn we blij om”
  Turnhout

  TEJO Kempen hielp dit jaar ruim 100 jongeren met mentale problemen: “Stap naar hulpverle­ning is kleiner geworden en daar zijn we blij om”

  TEJO Kempen, een initiatief voor jongeren met psychische problemen, kreeg nooit eerder zoveel jongeren over de vloer. Meer dan honderd stapten er dit jaar al het TEJO-huis in Turnhout binnen. Om nog meer jongeren te kunnen bereiken, opende recent ook een antennedienst in Herentals. Volgend jaar start TEJO in Mol. “Alle jongeren kunnen bij ons terecht. Zonder toestemming van hun ouders”, zegt Frank Standaert.