Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Parket Antwerpen

Balenaar veroordeeld voor plantage met 400 cannabisplanten: sterke geur in de buurt deed hem de das om

BalenEen 44-jarige man uit Balen is tot een gevangenisstraf van 30 maanden veroordeeld nadat er een cannabisplantage met 400 planten in zijn woning werd ontdekt. De politie kwam de plantage per toeval op het spoor nadat een patrouille een sterke cannabisgeur waarnam in de straat.

 1. Zo VeloVeilig is Balen: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  Balen

  Zo VeloVeilig is Balen: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Balen hebben 35 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.
 2. Van Kabas in Mechelen tot Omloop in Oud-Turnhout: in deze 5 winkels in de regio Mechelen en de Kempen winkel je verpakkingsvrij
  PREMIUM
  Kempen/Mechelen

  Van Kabas in Mechelen tot Omloop in Oud-Turn­hout: in deze 5 winkels in de regio Mechelen en de Kempen winkel je verpak­kings­vrij

  Mei Plasticvrij, dat is een hele maand proberen om geen of zo weinig mogelijk plastic afval te verbruiken. In heel wat winkels kan je niet anders dan verpakkingen mee naar huis zeulen. Daarom ging onze redactie op zoek naar zaken in de regio Mechelen en de Kempen, waar wegwerpplastic taboe is. Van Kabas in Mechelen tot Omloop in Oud-Turnhout. Bij deze vijf zaken neem je zelf je verpakking mee.