Bij Zena in de Kapelstraat was het zaterdag aanschuiven geblazen.
Volledig scherm
Bij Zena in de Kapelstraat was het zaterdag aanschuiven geblazen. © Ton Wiggenraad

"Vuurwerk in Baarle is mooier"

BAARLE-HERTOGDe vuurwerkfans kunnen over enkele dagen hun hart weer ophalen. Dat was afgelopen weekend te merken aan de drukte in het centrum van Baarle-Hertog. De overrompeling op het einde van het jaar is een traditie geworden. De Nederlanders mogen overigens door een wijziging in de wetgeving dit jaar meer vuurwerk in hun land importeren.

 1. Op huizenjacht in ... Arendonk: “Uitgestrekt en landelijk, maar toch valt er veel te beleven”
  PREMIUM
  Arendonk

  Op huizen­jacht in ... Arendonk: “Uitge­strekt en landelijk, maar toch valt er veel te beleven”

  Op zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week in elke provincie op onderzoek met een lokale vastgoedmakelaar. Deze week in Antwerpen: Arendonk, middenin de natuur en toch vlakbij de stad. Wij hadden een gesprek met Nicky Van den Bossche en Patrick Nuyens van Immodrie.
 2. Klap je straks je laptop open in een echt kasteel? Kasteel Starrenhof wordt omgetoverd tot businesscenter (en er komt ook een sterrenrestaurant)
  PREMIUM
  Kapellen

  Klap je straks je laptop open in een echt kasteel? Kasteel Starrenhof wordt omgetoverd tot business­cen­ter (en er komt ook een sterrenres­tau­rant)

  Het 19de-eeuwse kasteel Starrenhof in Kapellen wordt binnenkort omgetoverd tot een businesscenter. De bijhorende kapel zal verbouwd worden tot uniek restaurant. In een later bijgebouwde kloostergebouw zal dan weer een winkel komen, een appartement en ook een deel van het restaurant. De initiatiefnemers zijn Daan Aerts uit Hoogstraten, Sven Vinck uit Schoten en Kurt Vandecasteele uit Wuustwezel. Wij konden alvast een kijkje nemen binnenin...
 1. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"

 2. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
  Play

  Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"