Het bedrijf Q-Lite uit Baarle-Hertog/Baarle-Nassau viel in de prijzen. Het maakt onder meer digitale snelheidsborden, maar ook tal van andere digitale ledschermen.
Volledig scherm
Het bedrijf Q-Lite uit Baarle-Hertog/Baarle-Nassau viel in de prijzen. Het maakt onder meer digitale snelheidsborden, maar ook tal van andere digitale ledschermen. © RV

Q-Lite in de prijzen voor digitale snelheidsborden waarbij voorbeeldige chauffeurs automatisch doneren aan het goede doel

Q-Lite, producent van led- en lcd-schermen, heeft de prijs van innovatief ondernemen van Voka in ontvangst mogen nemen. Het viel vooral in de prijzen voor zijn digitale snelheidsborden die goede bestuurders ook belonen.

  1. Normaal 500 bezoekers per jaar, maar nu blijft kersthuisje van Meer op slot: “Wel een beetje sfeer voor onszelf gemaakt, maar het gevoel is... anders”
    PREMIUM
    Meer

    Normaal 500 bezoekers per jaar, maar nu blijft kersthuis­je van Meer op slot: “Wel een beetje sfeer voor onszelf gemaakt, maar het gevoel is... anders”

    Hun kleine huisje aan de Lokbosstraat is aan de binnenkant weer helemaal omgetoverd in een kersthuis, maar toch is het wat minder dan andere jaren. Nancy en André zijn er het hart van in. “Normaal ontvangen we elk jaar 500 bezoekers of meer, maar dit jaar blijft de deur op slot. Doodjammer, maar willen en kunnen in deze tijd toch niemand ontvangen.” Tegen midden november beloven ze wel de buitenkant van de woning en die van de buren nog aan te pakken.