De kindergemeenteraad krijgt een internationaal tintje.
Volledig scherm
De kindergemeenteraad krijgt een internationaal tintje. © RV / Hanne Dirven

Nieuwe kindergemeenteraad in Baarle legt de eed af

De jeugdgemeenteraad in Baarle krijgt dit jaar opnieuw een internationaal tintje. De raad is samengesteld uit leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar van de basisscholen in Baarle-Hertog en van de groepen 7 en 8 van de scholen in Baarle-Nassau. 

0 reacties

 1. Turnhouts ‘grootste’ vrijwilliger wordt 50 en dat willen zijn vrienden en familie niet zomaar voorbij laten gaan: “Jeroen, je bent gewoon een topkerel”
  Turnhout/Hoogstraten

  Turnhouts ‘grootste’ vrijwilli­ger wordt 50 en dat willen zijn vrienden en familie niet zomaar voorbij laten gaan: “Jeroen, je bent gewoon een topkerel”

  Hij wordt 50, Jeroen Ooms. In 2012 sloeg een hartkwaal hem hard tegen de grond, maar aan opgeven heeft hij nooit gedacht. Hij stond recht en elke dag opnieuw probeert hij voor zover zijn fysieke toestand het toelaat er te staan voor zijn medemens. Hij is vrijwilliger bij ’t ANtWOORD, medeoprichter van Omarmen en de Frakstok, telefoonster bij Orion, zamelde mee laptops in voor minderbedeelde kinderen en schaarde zich achter HeartsConnect op Facebook. Een eerbetoon aan Jeroen van zijn vrienden, familie en sympathisanten. Je wordt tenslotte maar één keer 50.
 1. Relschoppers in Nederland laten spoor van vernieling achter
  Play

  Relschop­pers in Nederland laten spoor van vernieling achter

 2. Chuck Schumer doet gênante verspreking tijdens belangrijke speech
  Play

  Chuck Schumer doet gênante verspre­king tijdens belangrij­ke speech