Ronald Mengerink van brouwerij De Dochter van de Korenaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Ronald Mengerink van brouwerij De Dochter van de Korenaar. © Peter Vanderveken

Microbrouwerij De Dochter van de Korenaar: “Onze drijfveer is simpel: het beste bier brouwen”

De zomer, dat is een fris glas bier op ons terras. Steeds vaker wordt dat bier gebrouwen in een zogeheten microbrouwerij door erg gepassioneerde liefhebbers. Wij trekken een hele zomer langs de opvallendste microbrouwerijen van de streek. Deze week: brouwerij De Dochter van de Korenaar. Een brouwerij uit het uiterste noorden, Baarle-Hertog, waar bierbrouwen écht pure passie is.

0 reacties

 1. Vaccinatiecentra in Turnhout en Weelde schakelen over op systeem van overboeking om no shows op te vangen: “Soms komt 30 procent van inwoners niet opdagen”
  Kempenland

  Vaccinatie­cen­tra in Turnhout en Weelde schakelen over op systeem van overboe­king om no shows op te vangen: “Soms komt 30 procent van inwoners niet opdagen”

  Voor velen kan de vaccinatiecampagne niet snel genoeg gegaan, maar toch komen ook heel wat mensen niet opdagen voor hun vaccin. In de centra van Turnhout en Weelde stuurt op sommige dagen meer dan 30 procent zijn kat, en dat zonder te verwittigen. Eerstelijnszone (EZL) Kempenland schakelt daarom over op een overboekingssysteem zodat de overschotten niet verloren gaan.
 1. Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief

 2. Daarom mag je natte doekjes nooit doorspoelen
  Play
  De Vuilste Jobs van Vlaanderen

  Daarom mag je natte doekjes nooit doorspoe­len