Monique Quirijnen, Arnold Wittenberg, Nico Sommen en Erik Van der Vloet, met het bier in de hand en een hapje erbij.
Volledig scherm
Monique Quirijnen, Arnold Wittenberg, Nico Sommen en Erik Van der Vloet, met het bier in de hand en een hapje erbij. © Toon Verheijen

Drie bierwandelingen combineren al het goeds van Land van Mark en Merkske: “Bier, eten en wandelen. Daar zijn we goed in”

De Bourgondiërs in de Kempen, die bovendien van wandelen houden, weten waar ze de komende maanden naartoe kunnen. Het Land van Mark en Merkske lanceert in samenwerking met 3 in de Klok van biersommelier An Martens drie bierwandelingen. “Een prachtige tocht, lekker streekbier en Kempens krachtvoer. Wat wil je nog meer?”

 1. De coronacijfers in Baarle-Hertog van zondag 18 oktober

  De coronacij­fers in Baar­le-Her­tog van zondag 18 oktober

  Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Baarle-Hertog minder dan 5 besmettingen met corona zijn bijgekomen op één dag. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 9. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Baarle-Hertog op 314 te liggen. Omdat Baarle-Hertog meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 1. Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels
  Play

  Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels

 2. Je rug helemaal plooien of je nek 180 graden draaien: deze man doet alsof het niets is
  Play

  Je rug helemaal plooien of je nek 180 graden draaien: deze man doet alsof het niets is