In mei was er al een groot onderzoek op het terrein van Hendriks Group in Baarle-Nassau. Toen werd zaakvoerder Jan H. even opgepakt.
Volledig scherm
In mei was er al een groot onderzoek op het terrein van Hendriks Group in Baarle-Nassau. Toen werd zaakvoerder Jan H. even opgepakt. © Toby de Kort/MaRicMedia

Diervoederbedrijf uit Baarle verliest belangrijk kwaliteitscertificaat in nasleep van gerechtelijk onderzoek

Het zit diervoederbedrijf Fourage/Weihandel Toontje Hendriks – onderdeel van Hendriks Group – uit Baarle-Nassau niet mee. Nadat het eerder dit jaar al te maken kreeg met een gerechtelijk onderzoek én een brand, is het bedrijf nu ook een belangrijk kwaliteitscertificaat kwijt voor minstens één jaar. Zaakvoerder Jan H., die in mei nog even werd opgepakt, wilde niet reageren.

 1. Normaal 500 bezoekers per jaar, maar nu blijft kersthuisje van Meer op slot: “Wel een beetje sfeer voor onszelf gemaakt, maar het gevoel is... anders”
  PREMIUM
  Meer

  Normaal 500 bezoekers per jaar, maar nu blijft kersthuis­je van Meer op slot: “Wel een beetje sfeer voor onszelf gemaakt, maar het gevoel is... anders”

  Hun kleine huisje aan de Lokbosstraat is aan de binnenkant weer helemaal omgetoverd in een kersthuis, maar toch is het wat minder dan andere jaren. Nancy en André zijn er het hart van in. “Normaal ontvangen we elk jaar 500 bezoekers of meer, maar dit jaar blijft de deur op slot. Doodjammer, maar willen en kunnen in deze tijd toch niemand ontvangen.” Tegen midden november beloven ze wel de buitenkant van de woning en die van de buren nog aan te pakken.
 2. Na storm Ciara gooit nu Covid-19 roet in het eten: veldrijden in Merksplas zonder publiek
  PREMIUM
  Merksplas

  Na storm Ciara gooit nu Covid-19 roet in het eten: veldrijden in Merksplas zonder publiek

  Het zit de organisatie van de cyclocross in Merksplas echt niet mee. Nadat storm Ciara begin dit jaar al de allereerste editie op de Kolonie in het water deed vallen, is het nu corona dat voor een serieuze opdoffer zorgt. Er zal op 21 november wel gekoerst worden, maar dan zonder publiek en zonder vips. “We moesten aan de veiligheid denken en nog eens een zwaar financieel risico nemen zouden we niet overleven”, zegt Marc Van Gestel van de Hoogstraatse Spurters.
 1. Maak kennis met Woppie, het konijn dat het kerkhof van Wellen onkruidvrij houdt
  Play

  Maak kennis met Woppie, het konijn dat het kerkhof van Wellen onkruid­vrij houdt

 2. Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond
  Play

  Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond