Eye-Opener mocht in de tuin van Astrid Coppens alvast een droomhuisje bouwen.
Volledig scherm
PREMIUM
Eye-Opener mocht in de tuin van Astrid Coppens alvast een droomhuisje bouwen. © Eye-Opener

BV’s ontdekken de droomhuisjes van Eye-Opener: “Fijn om te merken dat mensen meer en meer beginnen te geloven in ons jong bedrijf”

Balen/LommelDe creatieve duizendpoten Siemon en Lars van Eye-Opener uit Lommel lijken nu ook BV’s te overtuigen van de magie van hun bedrijf. De twee startten bij het begin van de coronacrisis met het op maat maken van droomhuisjes, vooral voor kinderen. Ondertussen heeft Astrid Coppens er ook eentje staan. En wie weet volgen Natalia en Anouk Matton ook. Daarnaast lanceren ze nu ook The Storybook House, een standaardpakket dat wel nog altijd maar in gelimiteerde editie beschikbaar is. En ze geven er eentje weg voor wie reageert op Instagram.

  1. Werken Sint-Annaplein zijn start van uitwerking Masterplan Centrum: tegen 2026 wordt héél het centrum heraangelegd
    PREMIUM
    Baarle-Hertog

    Werken Sint-Annaplein zijn start van uitwerking Masterplan Centrum: tegen 2026 wordt héél het centrum heraange­legd

    De aannemer is begonnen met de volledige heraanleg van het weggedeelte van het Sint-Annaplein. Het is meteen de start van de eerste fase van het Masterplan Centrum in Baarle-Hertog/Baarle-Nassau. Met dat plan willen de twee gemeentebesturen voor een aangenamer dorp zorgen met meer beleving en met meer veiligheid voor fietsers en voetgangers. Tegen 2026 worden nog tal van straten heraangelegd.