Volledig scherm
© AFP

Burgemeester Baarle-Nassau verzegelt woning na aantreffen cannabisplantage in binnenzwembad

 1. Duizenden lichtgevende initiatieven dankzij #ZORGVOORLICHT. Kijk wie er in jouw gemeente licht geeft en doe zelf mee!

  Duizenden lichtgeven­de initiatie­ven dankzij #ZORGVOOR­LICHT. Kijk wie er in jouw gemeente licht geeft en doe zelf mee!

  Sinds de aankondiging van de lockdown, steekt Vlaanderen massaal het licht aan. Als teken van hoop en verbondenheid, met de tienduizenden zorgverleners die zich uit de naad werken en met iedereen die het nodig heeft. HLN en VTM NIEUWS worden overspoeld door een warme golf aan initiatieven, goed voor heel veel licht in donkere dagen. Doe ook mee en schrijf je hier in!
 2. Camera’s, hekwerk en extra poetsbeurten: Vlaanderen investeert 1,4 miljoen euro om overlast door transmigranten op snelwegparkings aan te pakken
  Gierle/Vorselaar/Mol-Postel

  Camera’s, hekwerk en extra poetsbeur­ten: Vlaanderen investeert 1,4 miljoen euro om overlast door transmi­gran­ten op snelwegpar­kings aan te pakken

  Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld) gaat in 2021 niet minder dan 38 miljoen euro investeren in de beveiliging van snelwegparkings om het probleem van transmigranten aan te pakken. Voor de Kempen zit er 1,4 miljoen euro in de geldbuidel voor de beveiliging van de parkings in Gierle, Mol-Postel en Vorselaar.
 1. "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconferentie loopt niet helemaal zoals gehoopt
  Play

  "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconfe­ren­tie loopt niet helemaal zoals gehoopt

 2. Alloo en de wegpolitie zetten Ferrari aan de kant: "Ik ging gewoon even tanken"
  Play

  Alloo en de wegpolitie zetten Ferrari aan de kant: "Ik ging gewoon even tanken"