Het bierfestival Hop over de Grens van De Ronde Tafel 195 Taxandria steunt dit jaar het Bouwerscollectief en de Vic & Maud Foundation.
Volledig scherm
Het bierfestival Hop over de Grens van De Ronde Tafel 195 Taxandria steunt dit jaar het Bouwerscollectief en de Vic & Maud Foundation. © RV

Bierfestival Hop over de Grens steunt twee goede doelen

Baarle-Hertog/Baarle-NassauTafelronde 195 Taxandria in Baarle organiseert op 11 september voor de vijfde keer het bierfestival Hop over de Grens. De opbrengst gaat naar twee lokale goede doelen. Vorig jaar konden ze een bedrag van 12.500 euro uitreiken. Dit jaar zijn er 2 goede doelen: Het Bouwerscollectief en de Maud & Vic foundation.

  1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
    Tweakers

    De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

    Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.