De gemeente Baarle heeft zowel een Nederlandse als een Belgische deelgemeente
Volledig scherm
De gemeente Baarle heeft zowel een Nederlandse als een Belgische deelgemeente © Peter Vanderveken

Baarle-Hertog krijgt géén uitzonderingspositie: “Ik kan als burgemeester de maatregelen alleen verstrengen, niet afzwakken. Maar ik blijf het zeggen: iedereen is welkom”

De gemeente Baarle-Hertog blijft voorlopig gespaard van extra besmettingen met COVID-19. De voorbije zeven dagen werd er niemand van de 2.800 inwoners besmet. Burgemeester Frans De Bont (Forum+) kaartte de bizarre situatie van Baarle aan tijdens het overleg met gouverneur Berx, maar de gemeente krijgt géén uitzonderingspositie.

 1. 154 Vlamingen dachten even 250.000 euro gewonnen te hebben met Keno, tot bleek dat het niet de echte trekking was: ‘gedupeerde’ overweegt gerechtelijke stappen
  Brasschaat

  154 Vlamingen dachten even 250.000 euro gewonnen te hebben met Keno, tot bleek dat het niet de echte trekking was: ‘gedupeerde’ overweegt gerechte­lij­ke stappen

  154 Vlamingen dachten maandag even dat ze honderdduizenden euro’s mochten bijschrijven op hun bankrekening dankzij de juiste cijfers bij de Keno-trekking. De cijfers die online verschenen, waren echter van een test en dus niet het werkelijke resultaat van de trekking. “We beseffen dat dit een zware ontgoocheling is, maar de enige correcte cijfers zijn deze die door de deurwaarder zijn vastgesteld”, reageert de Nationale Loterij.
 1. Avond voor tweede lockdown zorgt voor 706 (!) km file op Parijse wegen
  Play

  Avond voor tweede lockdown zorgt voor 706 (!) km file op Parijse wegen

 2. Wij hebben de PlayStation 5 al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de PlayStati­on 5 al: unboxing en eerste indruk