De leerlingen van het vijfde leerjaar van basisschool De Toekomst kwamen naar de Kringloopwinkel van Avelgem in de hoop een glimp van de koning op te vangen.
Volledig scherm
De leerlingen van het vijfde leerjaar van basisschool De Toekomst kwamen naar de Kringloopwinkel van Avelgem in de hoop een glimp van de koning op te vangen. © Henk Deleu

Twee uur lang wachten op de koning, maar geduld leerlingen BS De Toekomst wordt beloond: hij komt een praatje met hen maken

avelgemBijna twee uur lang stonden de leerlingen van het vijfde leerjaar van basisschool De Toekomst te wachten buiten, tijdens het bezoek van koning Filip aan de kringloopwinkel van Avelgem, maar hun geduld werd beloond. Na afloop kwam hij bij hen een praatje maken, tot grote vreugde van de leerlingen. 

  1. Van Gent-Wevelgem over een gebouwenloop en… bitterballen eten: onze weekendtips voor het zuiden van West-Vlaanderen
    PREMIUM

    Van Gent-Wevelgem over een gebouwen­loop en… bitterbal­len eten: onze weekend­tips voor het zuiden van West-Vlaanderen

    Op zoek naar een interessant uitje voor het weekend van 25 en 26 maart? Dan kom je hier beslist aan je trekken. Links en rechts vallen beslist heel wat leuke dingen te beleven. We lijsten graag vijf toppers even voor je op. Check wel altijd even de websites van de activiteiten, voor nog meer informatie. Dan kan je goed voorbereid op stap. Veel plezier!
    Wervik, Menen, Kortrijk, Wevelgem, Ledegem