Langs de Oudenaardsesteenweg in Kerkhove kwam Luc Delobelle uit Moen om het leven bij een ongeval. Zijn Ford C-Max werd in de flank gegrepen door de Audi RS4 van Guiseppe L.
Volledig scherm
Langs de Oudenaardsesteenweg in Kerkhove kwam Luc Delobelle uit Moen om het leven bij een ongeval. Zijn Ford C-Max werd in de flank gegrepen door de Audi RS4 van Guiseppe L. © Lieven Samyn

Te snelle automobilist vraagt vrijspraak na dodelijk ongeval langs gewestweg

Bijna drie jaar nadat een 31-jarige automobilist uit Zwevegem in Kerkhove (Avelgem) met zijn Audi RS4 betrokken was bij een ongeval die het leven kostte aan Luc Delobelle (60) uit Moen (Zwevegem) vroeg zijn advocaat dinsdag voor de politierechtbank de vrijspraak. “Wij denken toch dat hij een zekere verantwoordelijkheid draagt omdat hij veel te snel reed”, vinden weduwe Linda en dochter Petra.

 1. Martijn van Rebelle enige West-Vlaming in nieuwe docureeks ‘Ja, Chef!’: “Op mijn 14de wist ik al dat ik achter de potten wou staan”
  PREMIUM
  Marke

  Martijn van Rebelle enige West-Vla­ming in nieuwe docureeks ‘Ja, Chef!’: “Op mijn 14de wist ik al dat ik achter de potten wou staan”

  VIER duikt in ‘Ja, Chef!’ in het leven van vijf ambitieuze chef-koks. Martijn Defauw (33) van Rebelle is de enige West-Vlaming in de docureeks: “Ik ben een teamplayer met een opmerkelijke aanpak. Losjes en met zo weinig mogelijk stress tijdens de service in de keuken, wat ook op de sfeer in ons restaurant afstraalt. De mensen vinden ons een tof team.” We vroegen aan de chef-kok wat er straks in beeld komt en of Rebelle overeind weet te blijven in volle coronacrisis.
 1. Covid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Rastro-markt in Madrid
  Play

  Co­vid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Ras­tro-markt in Madrid

 2. Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"
  Play

  Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"