In het water van de Schelde in Kerkhove kon een levenloos lichaam in het donker opgevist worden (archieffoto van de Schelde in Kerkhove ter illustratie)
Volledig scherm
In het water van de Schelde in Kerkhove kon een levenloos lichaam in het donker opgevist worden (archieffoto van de Schelde in Kerkhove ter illustratie) © Hans Verbeke

Levenloos lichaam van visser in Scheldewater gevonden in Kerkhove

Kerkhove/KluisbergenIn het water van de Schelde in Kerkhove (Avelgem) is woensdagavond het levenloze lichaam van een man gevonden. Enkele uren voordien was een 30-jarige man uit Kluisbergen als vermist opgegeven. Volgens het parket zou de man een epileptische aanval gekregen hebben en zo in het water zijn gesukkeld.

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.