Avelgem heeft het pleegzorglabel gekregen. Pieter Van Hoorebeke (links) is een pleegouder. Hij staat samen met schepen van Welzijn en Zorg Sandra Platteau (rechts) op de foto .
Volledig scherm
Avelgem heeft het pleegzorglabel gekregen. Pieter Van Hoorebeke (links) is een pleegouder. Hij staat samen met schepen van Welzijn en Zorg Sandra Platteau (rechts) op de foto . © Gemeente Avelgem

Gemeente Avelgem krijgt pleegzorglabel

avelgemPleegzorg West-Vlaanderen heeft het officiële Pleegzorglabel overhandigd aan de gemeente Avelgem. “Avelgem is een warme en kindvriendelijke gemeente die kansen geven en grijpen stimuleert”, zegt schepen Sandra Platteau. 

  1. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
    TV

    STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

    Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!